S:t Annas kapell, Malingsbo. Foto: Agneta Waldenhielm.
Guidade turer
Grimsö forskningsstation
Grupper kan boka besök på Grimsö forskningsstation. Guidade visningar görs om verksamheten på stationen. En naturstig går runt Bysjön. Skyltar berättar om djur och natur. På Grimsö finns också en utställning som du är välkommen att besöka.
» Medlemsfönster
Ludvika Frisk- & Språkvård
Behöver du guidning på tyska och engelska efter eget koncept? Kontakta Birgitta Lindqvist så lägger hon upp en dag eller guidning efter dina önskemål.
» Medlemsfönster
Naturarvskompaniet
Följ med och titta på bävrar som simmar längs slingrande vattendrag. Se älgen som majestätiskt stiger fram ur den djupa skogen. Upplev gemenskapen runt lägerelden och hitta lugnet bland de kuperade bergen. Naturupplevelserna i Naturreservatet Malingsbo-Kloten är många och spännande.
» Medlemsfönster
Stall Slofallet

Slofallet kan erbjuda er det mesta om och med hästar.
Turridning av olika slag, Kör-turer, Ridläger (medlemmar i SRR), Rekreationsdagar, Boende med häst, Häst att hyra, Medryttare, Barnridning, Barnkalas, Inackordering i lösdrift.
Vi finns i Södra Allmänningbo, en liten by som ligger nästan mitt på länsgränsen för Örebro- och Västmanlands län. 6 km från Riddarhyttan, mitt i hjärtat av Bergslagen.

» Medlemsfönster
 
Aktiviteter
Äventyr
Ridturer
Vandringsleder
Kanotleder
Kurser
Föreningar
Handla

©2002 Älgmark Malingsbo-Kloten